Наши клијенти су наша најбоља препорука.

У наставку ћемо вам представити само неке од наших цењених клијената, успешних српских извозника:

“Bio Energy Point d.o.o.” Београд, као највећи произвођач буковог пелета на Балкану, доминантан је на свим тржиштима у региону и у великом броју земања ЕУ. Наши производни капацитети у 2016. години  износили су 70.000 тона. Суштина раста је базирана на пажљивом одабиру партнера, детаљној анализи тржишта и високом квалитету производа. Агенција за осигурање и финансирање извоза  је један од наших значајних партнера када је у питању освајање нових тржишта и успостављање водеће позиције на инотржиштима. Кроз кредите за подстицање извоза, од стране АОФИ, имали смо снажну подршку да обезбедимо адекватан одговор на потребе инотражње

О нама су рекли…

 “Имамо задовољство да, као претежни извозник, од 2009. године у континуитету сарађујемо са вама као и да поменути пословни однос окарактеришемо као веома успешан. Краткорочни кредити одобрени од стране Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије а.д. поред тога што имају заиста повољне услове, уз помоћ стручности запослених у истој, добијају се на лак начин у најкраћем могућем року, увек на обострано задовољство. Агротрадинг д.о.о. је успешно привредно друштво, извозник меркантилних роба, свакако захваљујући малим делом и сарадњи тј. коришћењем кредита Агенције за осигурање и финансирање извоза чије производе би свакако са сигурношћу препоручили свим привредним друштвима – извозницима роба и услуга.”

О нама су рекли…

Компанија Фоодланд бави се прерадом воћа и поврћа. Као прави српски бренд присутни смо на тржиштима преко 25 земаља широм света. Од 2009. године успешно сарађујемо са АОФИ у области пружања услуга краткорочног кредитирања и осигурања извозних потраживања од комерцијалних ризика. Током овог периода, захваљујући АОФИ успели смо да учинимо сигурнијим и извеснијим наш извоз и тиме нашој компанији обезбедимо стабилност у пословању.

О нама су рекли…

“Сарадња АОФИ и ГОША ФШВ траје од 2008. године и до сада смо путем факторинга наплатили 34,94 мил. ЕУР потраживања од наших купаца у иностранству. У истом периоду смо користили разне гаранције за извозне послове у вредности од 2,25 мил. ЕУР као и кредита за реализацију извозних пројеката у висини од 1,45 мил. ЕУР. Оно што нам је посебно драго је да АОФИ брзо, ефикасно и веома стручно прилази сваком нашем захтеву и прати српску привреду у њеним покушајима да се повећа извоз и смање трошкови и ризици у пословању предузећа. Без помоћи АОФИ извоз наше фабрике од 2008. године би био много мањи, док би финансијски трошкови обезбеђења средстава преко банака били скоро двоструко већи.”

 

 О нама су рекли…

АОФИ је својим професионалним односом током протеклих пет година сарадње по свим параметрима оправдао наше поверење и постао партнер на кога се са сигурношћу ослањамо по питању краткорочног кредитирања. Производи које смо користили ( откуп потраживања, краткорочни кредити) су увек били најповољнији на финансијском тржишту, а ажурност и посвећеност запослених на високом нивоу.”

О нама су рекли…

“Захваљујући сарадњи са АОФИ, која траје већ пуних 6 година, ослободили смо се ризика да извозна потраживања нећемо успети да наплатимо од иностраних купаца и добили смо сигурност у пословању, а кроз послове факторинга обезбедили смо ефикасно финансирање обртних средстава. АОФИ врло пажљиво прилази клијентима, пружа услуге у циљу остваривања наше добити, тако да слободно можемо рећи да би без ваше помоћи наш извоз свакако био нестабилан, а у крајњој линији и мањи. АОФИ топло препоручујемо свим извозницима.”

О нама су рекли…

“Компанија Пештан д.о.о. је апсолутни лидер  у производњи и продаји цеви и фитинга за канализационе и водоводне системе.  Годишње извеземо око 30 милиона ЕУР наших производа у 34 земље. Рапидан раст извоза у последњих неколико година је последица агресивне продајне политике и професионалне подршке АОФИ-ја кроз осигурање потраживања наших ино партнера. Даљи раст извоза је део наше петогодишње стратегије као и апсолутна и безусловна сарадња са АОФИ-јем. Свим  извозно оријентисаним компанијама, препоручујемо АОФИ као професионалног и ефикасног партнера, који својим саветима и проценама ризика свакако може допринети квалитетнијем наступу на ино тржишту.”

О нама су рекли…

“Предузеће Први Партизан има изузетно успешну пословну сарадњу са АОФИ још од њеног оснивања 2005. године. Финансирање извоза кредитима са каматом од 3% омогућило је интензивирање производње и повећање извозних послова. Надамо се да ћемо и у будуће имати ослонац у финансирању у АОФИ  као и да ћемо проширити обим сарадње.”

О нама су рекли…

 “Успешна сарадња АОФИ и Термомонт д.о.о. Шимановци траје од 2006. године и то у области кредита за финансирање извоза, факторинга и осигурања потраживања. Кроз краткорочне кредите за финансирање извоза, у периоду од 2006. године до 2012. године одобрено нам је ЕУР 1.750.000,00  по врло повољним условима, што је веома подстакло повећање нашег извоза, јер смо 2012. године стекли статус претежног извозника. Кроз програм факторинга, у периоду од 2008. године до 2012. године урадили смо око ЕУР 5.300.000,00 откупа, такође по повољним условима, јер нам изузетно значи да раније обезбедимо обртна средства, обзиром да смо производно предузеће и да имамо високе трошкове. У току претходног периода било је ситуација које су захтевале брзо реаговање, а залагањем људи из АОФИ, решаване се у врло кратком року што нам је омогућило несметано пословање. Такође бисмо истакли да су и саме процедуре и проток документације регулисани на врло једноставан и брз начин, што такође олакшава пословање са АОФИ. “

О нама су рекли…

“Тигар А.Д. са АОФИ-јем има дугогодишњу сарадњу. Почетак сарадње је био само кроз кредите за финансирање извоза, а крајем 2012. године је Тигар почео и са коришћењем факторинга. Ми смо као компанија изузетно задовољни сарадњом са АОФИ-јем. Увек је било разумевања у границама могућности АОФИ  за све наше захтеве.”

О нама су рекли…

“Умка фабрика картона је компанија која је стратешки оријентисана на стални раст капацитета производње и последично раст продаје на извозним тржиштима. АОФИ је током година  својим поузданим и правовременим сервисом постао битан део нашег тима и верујемо да ваша подршка може бити додатни импулс за раст извоза домаћих предузећа.”

 

СТОЧАР Д.О.О.

О нама су рекли…

“Сарадњом са АОФИ смо изузетно задовољни из више разлога, између осталог због лакоће одобравања кредита ( кратак временски период, није потребна обимна документација), изузетно доброг и коректног односа људи запослених у АОФИ,  као и њихове предусретљивости. Заиста све похвале.”